Junior tőr

Dunaharasztiban rendezték meg a junior tőr előválogatókat, melyeken a 2018/2019. évi szezonra lehetett pontokat szerezni. Megkezdődött tehát a pontvadászat a 2019. évi Európa-, illetve világbajnokságon történő indulás jogáért.

Hollandia

Dánia, Hollandia, Olaszország, és egyéb fantasztikus helyekre van lehetőségünk kiruccanni az év során, iskolai programok keretében. Legyen itt szó kórusútról, esetleg a cserediákprogramban való részvételről. Idén is meg lett rendezve a hollandiai cserekapcsolat, két bátor tanárnő kíséretével, Szedmák Ágnes és Read More …

Közös projekt a SZIE-vel

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara faluszemináriumi kutatásokat indított el. 2018-ban Bag települést vizsgálták az egyetem hallgatói, a vizsgálatban részt vettek a gimnázium tizedikes tanulói is. A vizsgálat eredményeképpen a gimnázium két csapata egy-egy cikket is publikálhatott az Read More …

Kolumbia – képekben

Iskolánkban tart előadást Borbáth Péter idegenvezető a Török Ignác szabadegyetem szervezésében. Az előadásban kolumbiai útjáról számol be. Az előadás 2018. május 17-én kezdődik 14:30-kor a gimnázium 12-es termében.   Az előadásról beharangozó kisfilm is megnézhető itt.

Papírgyűjtés

Május 22. és 30. között papírgyűjtést tartunk a gimnáziumban. Az iskolaudvaron lévő konténerbe május 22-én délutántól 30-án reggelig lehet hozni papírt. Kérjük, aki tud, járuljon hozzá a gyűjtéshez. A bevétellel az alapítványt támogatjuk.