Tankönyvek kiosztása

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A tankönyvosztás időrendje az alábbiak szerint alakul minden tanulónk számára augusztus 28-30. között, naponta 8-17 óráig :
  • szerda: 5.a, 9.kny, 9.a, 9.b, 9,c, 9.d
  • csütörtök: 6-7-8.a és 10. osztályok
  • péntek: 11-12. osztályok.

 Felhívjuk figyelmüket, hogy az 1265/2017. (V.29.) Korm. határozat értelmében az 5-6-7-8-9. évfolyam tanulói ingyenesen vagyis könyvtári kölcsönzés útján kapják a tankönyvet. Ezeken az évfolyamokon a munkafüzetek és a nyelvkönyvek kivételével a tankönyveket minden tanulónak vissza kell adnia.

Aki tavaly elmulasztotta leadni a (tan)könyveit (lásd a honlap május 28-i bejegyzését!), az az osztásra hozza magával azokat! (A mulasztók nevében elnézést kérünk azoktól, akik hiányos csomagot fognak kapni! A hiányzó könyvet remélhetőleg szeptember első hetében, miután az előző használója azt visszaadta, pótolni tudjuk.)
Tankönyvcsomagot megbízottnak (osztálytárs, rokon) csak a jogosult előzetes írásbeli jelzése esetén adunk át – ez lehet papíralapú vagy elektronikus is (pl. megbízó diák vagy szülő által írt email a tigkonyvtar@gmail.com vagy a kerecsenyi.gyorgyi@tig-godollo.hu címre). Testvérek egyszerre is elkérhetik a csomagjaikat, nem szükséges többször bejönni.

A fizetős tanulók tankönyvcsomagját a KELLO oldalán keresztül már eddig is ki lehetett fizetni átutalással. Aki csekket szeretne, várhatóan szeptemberben veheti át Kerecsényi Györgyi tankönyvfelelőstől.

A fenti címekre küldött kérdéseikre igyekszünk válaszolni!
Kerecsényi Györgyi, tankönyvfelelős és Vargáné Balogh Katalin, könyvtárostanár

Written by