Tájékoztatás az írásbeli felvételi vizsga menetéről

 

TÁJÉKOZTATÁS Az ÍRÁSBELI FELVÉTELI VIZSGA MENETÉRŐL

Tisztelt Szülők!

A kiemelt járványügyi helyzetre való tekintettel, idén rendhagyó módon e-mailben is tájékoztatjuk Önöket a 2021-es felvételi eljárás menetéről.
Az előírásoknak megfelelően egy tanteremben 10-nél több tanuló nem tartózkodhat, ezért az  5. évfolyamra (8 osztályos gimnáziumba) jelentkező gyermekek idén más helyszínen írják a felvételi vizsgát:

• Helyszín:

5. évfolyamra jelentkezők esetében:

Petőfi Sándor Általános Iskola (cím: Munkácsy Mihály utca 10.)

 

9. évfolyamra jelentkezők esetében:

Török Ignác Gimnázium (cím: Petőfi Sándor u. 12-14.)

• Érkezés időpontja az adott iskolába: 9.00
• Befejezés: 11.45

Szülők csak az iskolán kívül tartózkodhatnak!

A gyermekeknél lehet telefon, de annak kikapcsolt állapotban kell lennie a vizsga végéig. Érdemes hagyományos karórát hozni. Enni és innivaló lehet a gyerekeknél.

Amennyiben a felvételi vizsgán betegség miatt igazoltan nem tud megjelenni valaki, azt legkésőbb a vizsga napján 9 óráig jeleznie kell iskolánknak.

Pótnap: 2021. január 28. 13.30. (Török Ignác Gimnázium)

Ebben az évben egy második pótnapot is megjelölt az Oktatási Hivatal, csak és kizárólag arra az eshetőségre, ha igazolt Covid fertőzés miatt nem tud a gyermek részt venni egyik felvételi napon sem, illetve Covid miatt hatósági karanténban van.

A pandemia előírásait követve a közösségi terekben maszk használata kötelező, ezért kérjük maszkot minden gyermek hozzon magával. Kézfertőtlenítőt a bejáratnál és a folyosókon is biztosítunk.

A felvételi vizsga eredményét legkésőbb 2021. február 3-áig honlapunkon közzétesszük.

Written by