TIG sportpályaátadó ünnepség

TIG sportpályaátadó ünnepség
Gödöllő, 2013.09.21. (szombat)

 Ünnepélyes keretek között 2013. szeptember 21-én délelőtt átadták a kültéri sportpályát, valamint a felújított burkolatú tornacsarnokot. A teremben az ötcsapatos Lencsés Rezső Röplabda Emléktorna zajlott, a kültéri pályán négy iskola részvételével (Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Madách Imre Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, Ráday Pál Gimnázium, Török Ignác Gimnázium) egy kézilabda és egy labdarúgó villámtorna mérkőzéseit bonyolították le. A tanulók mellett az iskola tanárai és a Polgármesteri Hivatal csapata is megmérettette magát az új pályán.

Az ünnepélyes megnyitón beszédet mondott Gödöllő polgármestere, Dr. Gémesi György és Fábián Bertalan a Török Ignác Gimnázium igazgatója, akik kiemelték a létesítmény beruházásainak fontosságát, valamint a mindennapos testmozgás jelentőségét minőségi körülmények között. Az eseményen részt vett Tóth Krisztina asztalitenisz versenyzőnk, Gödöllő díszpolgára.

Külön köszönet azoknak, akik aktívan részt vettek a létesítmény beruházásának megvalósításában és mindenkinek, aki személyesen is kilátogatott szombat délelőtt!

Jó sportolást Mindenkinek!

 Tokai Norbert

Written by