Magyar géniuszok vetélkedő

TIG – 2013. december 7.

Az osztályok közötti vetélkedőben feladatotok egy nagy magyar utazó és a kortárs irodalom egy képviselőjének bemutatása.

Hogyan? A rendelkezésetekre álló tér az osztálytermetek, itt valósítsatok meg valamilyen bemutatót. Ez lehet poszter, PPT bemutató, jelenet vagy videofilm bemutatása, modellek, makettek, játékos feladatok – vagy bármi, ami csak eszetekbe jut… A prezentációt 2-3 osztálytársatok mutassa be a látogatóknak, mert a többiek más osztályok bemutatóit hallgatják végig! A két bemutató együtt ne legyen hosszabb összesen 20 percnél!

Miből? Szükség esetén rendelkezésetekre áll egy osztályonként maximum 2000 forintos keret, amelyből alapanyagokat, irodaszereket vásárolhattok a bemutató elkészítéséhez. Az áfás számla a „KLIK 124030” névre szóljon, a cím: 1051 Budapest, Nádor utca 32.

Mikorra? Legkésőbb december 2-ig (hétfőig) kérünk egy rövid ismertetést a bemutatóról, az esetleges technikai igényekkel együtt, és 2×3 kérdést (válaszokkal együtt), amit a bemutatótok látogatói akkor tudnak megválaszolni, ha megnézték a munkátokat.

Mit nyerhettek? A legjobb prezentációk készítői tárgyjutalomban részesülnek, a prezentációkra kapott és a teszten elért pontszámok alapján legjobban teljesítő három osztály pedig nagy összegű hozzájárulást kap osztálykirándulás költségeihez.

geniusz_

Written by