Technovation Challenge

Idén egy törökös csapat is elindult a Technovation Challenge nevű versenyen, elsőként és egyetlen csapatként Magyarországról.

A csapat tagjai: Bucsai Dóra, Schopp Anna, Südi Beáta,(11.A) és Csia Kitti (11.C).
A verseny lényege, hogy egy androidos alkalmazást kellett készítenünk, és mellé egy üzleti tervet írni, illetve 2 videót; egy Pitch videót (ez kb egy reklámja kellett, hogy legyen az appnak), illetve egy Demo-t, ami a működését mutatja be. Egy pályaorientációs alkalmazást készítettünk, amit hamarosan szeretnénk Google Play-re is feltölteni, bár előtte még vár rá pár utolsó simítás.

Február eleje óta hétről hétre találkoztunk a mentorainkkal (Száva Kinga, Vas Enikő, Sóti Anett, Bodor Adri, Rimay Zoé), akik mindenben segítettek nekünk, és akiknek nagyon hálásak vagyunk.
Nem tudtuk volna ezt az egész projektet a Skool és az Ericsson Magyarország támogatása nélkül megcsinálni, így szeretnénk nekik is megköszönni az összes segítséget.
Mi már nagyon várjuk az eredményeket, május 5.-ig derülnek ki a középdöntősök, és ha elég jók voltunk és szerencsések, akkor május 12.-ig az, hogy bekerültünk-e a döntőbe. Sajnos (vagy nem sajnos) a mi régiónk elég nagy területet fed le (Európa, Ázsia, Új-Zéland és Ausztrália), így ez még több izgalomra ad okot, hiszen több száz projekttel kell versenybe szállnunk már csak a középdöntőért is.

technovat2technovat