Adni valóban jó!

A gimnázium diákönkormányzata gyűjtést szervezett hátrányos helyzetű gödöllői gyerekek javára – ahogyan korábban olvasható volt a felhívás honlapunkon.
Aki nyitott szemmel jár, a karitatív tevékenységnek sok példájával találkozik. Sajnos, vannak segítségre szoruló emberek, de szerencsére, vannak segíteni akarók is. A Facebook-on naponta láthatnak a diákok kérésről, gyűjtésről vagy felajánlásról szóló posztokat. Nem csoda, hogy ők is felismerték a karitatív tevékenység fontosságát. A gyerekek a Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ javaslatára írószerek és tanszerek gyűjtését hirdették meg.
Az akció jól sikerült. Több doboznyi és szatyornyi szép, új színes ceruza, festék, füzet és más tanszer gyűlt össze, és sokan adtak készpénzt a teásdobozba.
Az adományt Utassy Kata DÖK-titkár (11.a) és Varga Zelma (6.a) adták át a Forrás munkatársának december 8-án. A tárgyi ajándékok a Családok karácsonya ünnepségen kerülnek csomagba, a pénzt a krízishelyzetbe került családok megsegítésére fordítja a Forrás.
Köszönjük minden résztvevőnek, Szülőnek, Diáknak, Tanárnak! Boldog karácsonyt kívánunk!

 

forras???????????????????????????????

Written by