Újabb siker!

Lauber Zille Viola (5/A osztályos tanulónk) a Saino Se versenyzője formagyakorlatban Európa Bajnoki címet, míg csapat küzdelemben bronzérmet szerzett a JKA Korosztályos és Veterán Európa-bajnokságon, mely 2019. május 25-26. között került megrendezésre a csehországi Kadan városában.

Kárpátaljától Brazíliáig 

Demeter László, a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Intézetének munkatársa tart  előadást – Hagyományok a természet védelmében címmel a gimnáziumban 2019. május 29-én szerdán 14:30–kor a 8. teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ezüst érem a kajak-kenu diákolimpián!

2019 május 17-19 között került megrendezésre a kajak-kenu sportágban a Graboplast Maraton Magyar Bajnokság Győrben. Regenye Júlia a Gödöllői Török Ignác Gimnázium 6/A osztályának tanulója a korcsoportjában, kajak egyes 10 kilométeres versenyszámban ezüstérmes lett.

Karate Országos Diákolimpia eredmény

2019.04.27-én rendezték meg Ercsiben a XVI. Ippon Shobu Karate Országos Diákolimpiát. Lauber Zille 5.a osztályos tanuló a V. korcsoportban, két versenyszámban, KATA formagyakorlat és KIHON IPPON KUMITE küzdelemben egyaránt országos 2. helyezett lett.

Golf eredmények

  A golfozók Magyar Kupáért folyó versenyében a Gödöllői Török Ignác Gimnázium 7/A osztályos tanulói is részt vettek. Minden idők legfiatalabb magyar kupagyőzteseként szerzett tavalyi címét megvédve, Jaczkovics Emma női első, míg Koharek Anna junior második helyet szerezte meg a Read More …

Újabb sport sikerek

Tóth Gábor (11.b) a Pest megyei Diákolimpián, 400 méteren, valamint 200 méteren is első helyet ért el. A miskolci csapatbajnokságon a felnőtt 4×400-as váltóval megszerezte az első helyet, és így sikerült bejuttatni a csapatot a szeptemberben tartandó döntőbe. Gratulálunk az Read More …

Diákmunka

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz diákmunka a Hungaroringen. Amennyiben elmúltál 16 éves, nincs elég pénzed nyaralni, bulizni vagy a sulikezdésre, most itt a lehetőség! Keresd meg a szükséges pénzt!