Tablók könyve

A gödöllői Török Ignác Gimnázium tisztelettel meghívja Önt az intézményben végzett osztályok tablóit, csoportfotóit tartalmazó TABLÓK KÖNYVE 1959-2011 kötet díszbemutatójára.  

Tisztelt volt Diákunk!

Örömmel vennénk, ha elfogadná az alábbi meghívót! 

 

 

MEGHÍVÓ

A gödöllői Török Ignác Gimnázium

tisztelettel meghívja Önt az intézményben végzett osztályok tablóit, csoportfotóit tartalmazó 

TABLÓK KÖNYVE 1959-2011 

kötet díszbemutatójára, melyet

2011. október 14-én, pénteken 17.30 órakor

tartunk az iskolában.

( Gödöllő, Petőfi Sándor u. 12.)

 

Tájékoztatjuk, hogy a díszbemutatón a „TABLÓK KÖNYVÉ”-t csak ezen a napon használt, alkalmi bélyegzőlenyomattal adjuk át megrendelőinknek, a kötet vásárlóinak.

Kérjük, jelenlétével tisztelje meg programunkat!

 

 Fábián Bertalan                                                                                              Molnár László

       igazgató                                                                                                              kiadó


 

Tisztelt Törökös Öregdiák !

 Reméljük elfogadja meghívásunkat, s részt vesz a Tablók Könyve díszbemutatóján. Mivel a rendezvény nyitott, korlátozás nélkül magával hozhatja partnerét, családtagjait, egykori osztálytársait, vagy bárkit, aki elfogadja Önön keresztül a meghívást. Örömmel vennénk, ha a programról minél több egykori diáktársát értesítené.               

AZ 1959-2011 KÖZÖTTI IDŐSZAKBÓL több, mint 150 ÉRETTSÉGI TABLÓT BEMUTATÓ könyvbe előzetesen már belelapozhat (egy részletet megnézhet) a www.tablok.hu weblapon! 

Ha mégsem tud eljönni, a könyvhöz a következő módokon juthat hozzá:

1. A díszbemutatón – megbízottja vásárolja meg a könyvet.

2. A díszbemutató után megvásárolható – már az alkalmi bélyegző lenyomata nélkül- október 17-től az iskolában Vargáné Balogh Katalin könyvtáros-tanárnál.

3. Megrendelhető postai szállítással a www.tablok.hu  oldalon

Ha nem tud eljönni a bemutatóra, de a Tablók Könyvét a www.tablok.hu oldalon október 15-ig megrendeli, úgy az Ön könyvébe is bekerül a díszbemutatói bélyegző lenyomata. 

               A Tablók könyve ára 3500.- forint.              

               Ha a postai utat választja, számoljon a postai költséggel is! 

(Magyarországi címre, utánvéttel 3500 + 1550.- = 5050.- forintot kell fizetnie a csomag átvételekor. Az internetes vásárlás esetén szokásos előre fizetéssel 3500.- + 950.- = 4450.- forintot kell a megrendelést követően megadott számlaszámra átutalni, befizetni, s az összeg beérkezése után postázzuk Önnek a könyvet.)

Külföldre szállítás esetén a küldemény ára előrefizetéssel, szállítással együtt 7500 forint.              

Ha postai utat választja, kérjük, olyan címet adjon meg, ahol napközben nagy valószínűséggel talál átvevőt a postás. Akár a munkahelyi címét is megadhatja. Ha a kézbesítési cím és a számlázási cím eltér, kérjük, adja meg azt a címet is, amelynek a számlán kell szerepelnie. Figyeljen arra, hogy a posta – ha nem talál átvevőt, és értesítőt hagy a postaládában – 5 munkanapig tartja a csomagot, aztán visszaviszi a feladónak. 

Megértését köszönve és megrendelését várva üdvözli Önt:                                           

Molnár László, kiadó

Written by